Wanneer scoren we

Starten

Je kunt nog zulke mooie plannen hebben, maar als je niet een begin maakt om ze uit te voeren dan blijft het daarbij. Ons eerste doelpunt wordt al gescoord als we projecten laten starten. We maken een plan, zetten doelen en gaan van start.

Volhouden

Tegenslagen gaandeweg, uitvallers in het team, beren op de weg of een slechte grasmat, het heeft allemaal invloed. We scoren wederom als we doorzetters blijven en volhouden. Elkaar motiveren en stimuleren is de belangrijkste succesfactor.

Finishen

Voor ons is de wedstrijd pas gewonnen als we iets in gang hebben gezet waar onze kinderen en kleinkinderen mee vooruit kunnen. Niet alleen bewustwording maar ook tastbaar en meetbaar. Kom, laten we doelpunten maken en de beker winnen.

Poten in de klei

Stichting Duurzaamheid Scoort specialiseert zich in de landbouwsector. Het dreigende voedseltekort, stijgende broeikasemissie, verzadiging van landbouwgronden, toenemende regelgeving, etc. etc. Allemaal onderwerpen waar de boer dagelijks mee te maken heeft naast het runnen van zijn bedrijf. Wij zoeken naar oplossingen, verbinden netwerken en starten projecten om draagvlak te creƫren voor hetgeen de agrarische sector te bieden heeft.

Projecten:

Op dit moment starten we proeftuinen, organiseren lezingen, lobbyen we bij overheden en belangenorganisaties, bieden stageplekken enz. enz.

2019 is een opstartjaar van vele projecten, we houden u uiteraard op de hoogte.

We staan nog steeds open voor aanvullende projectplannen.

Mail naar: info@duurzaamheidscoort.nl